Sobre nosaltres

Som la Immobiliària Benicàssim una empresa de Benicàssim amb iniciativa jove i dinàmica per satisfer els nostres clients i amb una àmplia experiència en el sector, tant a Benicàssim, Orpesa i Castelló.

La nostra immobiliària és especialista en la gestió de tot tipus d'immobles, en assessorament jurídic personalitzat i la nostra àrea de treball abasta habitatges nous i de segona mà, cases de poble, locals comercials i baixos.

La nostra empresa compta amb un equip de professionals consolidat i qualificat que l'ajudaran en les seves gestions per a la recerca de la seva venda, compra o lloguer, no dubti en preguntar-nos.

Així mateix, Immobiliària Benicàssim disposem d'una seu central a la Platja de la Torrassa de Benicàssim, a primera línia de platja, a 1 minut de la Torrassa o Torre de Sant Vicent , el que ens permet oferir-los el nostre catàleg d'immobles en una visita presencial perquè pugui resoldre qualsevol dubte.

Gestionant cada lloguer o compravenda de manera personalitzada per facilitar sempre les opcions del client, i per dur a terme aquest cap oferim:

  • Assessorament sense compromís.
  • Tramitació de tota la documentació necessària per dur a terme cada operació.
  • Informació sobre el tipus de finançament més adequat per a cada client.
  • Ampli servei post venda que inclou la tramitació d'altes i baixes de diversos subministraments (aigua, llum ..), sol·licitud de cèdules d'habitabilitat o altres.

Per tot això, i perquè puguem donar-li un servei personalitzat i de qualitat, contacti'ns ara, per correu electrònic o telèfon, i estarem encantats d'ajudar-lo i de assessorar-li.

Rebi una cordial salutació de l'equip de Immobiliària Benicàssim strong>.

Categoría: 
Consúltanos sin compromiso o visítanos en la Playa del Torreón de Benicàssim

Donde estamos

Estamos en:
Paseo Bernat Artola 36, bajo
12560 Benicassim

Email: info@bvrealestate.net 
Tu inmobiliaria en Castellon y Benicassim. Pisos, casas, apartamentos y adosados de calidad. Oropesa, Oropesa del Mar, Benicassim, Benicasim, Castellon. Your Real Estate in Benicassim. Cheap appartments and houses in Spain.