Sobre nosaltres

Som la Immobiliària Benicàssim una empresa de Benicàssim amb iniciativa jove i dinàmica per satisfer els nostres clients i amb una àmplia experiència en el sector, tant a Benicàssim, Orpesa i Castelló.

La nostra immobiliària és especialista en la gestió de tot tipus d'immobles, en assessorament jurídic personalitzat i la nostra àrea de treball abasta habitatges nous i de segona mà, cases de poble, locals comercials i baixos.

La nostra empresa compta amb un equip de professionals consolidat i qualificat que l'ajudaran en les seves gestions per a la recerca de la seva venda, compra o lloguer, no dubti en preguntar-nos.

Així mateix, Immobiliària Benicàssim disposem d'una seu central a la Platja de la Torrassa de Benicàssim, a primera línia de platja, a 1 minut de la Torrassa o Torre de Sant Vicent , el que ens permet oferir-los el nostre catàleg d'immobles en una visita presencial perquè pugui resoldre qualsevol dubte.

Gestionant cada lloguer o compravenda de manera personalitzada per facilitar sempre les opcions del client, i per dur a terme aquest cap oferim:

  • Assessorament sense comprom√≠s.
  • Tramitaci√≥ de tota la documentaci√≥ necess√†ria per dur a terme cada operaci√≥.
  • Informaci√≥ sobre el tipus de finan√ßament m√©s adequat per a cada client.
  • Ampli servei post venda que inclou la tramitaci√≥ d'altes i baixes de diversos subministraments (aigua, llum ..), sol¬∑licitud de c√®dules d'habitabilitat o altres.

Per tot això, i perquè puguem donar-li un servei personalitzat i de qualitat, contacti'ns ara, per correu electrònic o telèfon, i estarem encantats d'ajudar-lo i de assessorar-li.

Rebi una cordial salutació de l'equip de Immobiliària Benicàssim strong>.

Telèfon: 650 30 87 31
Correu: info@bvrealestate.net
Categor√≠a: 
Cons√ļltanos sin compromiso o visítanos en la Playa del Torreón de Benicàssim

Donde estamos

Estamos en:
Paseo Bernat Artola 36, bajo
12560 Benicassim

Telefono: 650 30 87 31
Email: info@bvrealestate.net 
Tu inmobiliaria en Castellon y Benicassim. Pisos, casas, apartamentos y adosados de calidad. Oropesa, Oropesa del Mar, Benicassim, Benicasim, Castellon. Your Real Estate in Benicassim. Cheap appartments and houses in Spain.