Teléfono 606 91 12 82 // E-mail info@bvrealestate.net
Tu inmobiliaria en Benicassim, Castellon y provincia

Nosaltres

Som la Immobiliària Benicàssim una empresa de Benicàssim amb iniciativa jove i dinàmica per satisfer els nostres clients i amb una àmplia experiència en el sector, tant a Benicàssim, Orpesa i Castelló. La nostra immobiliària és especialista en la gestió de tot tipus d'immobles, en assessorament jurídic personalitzat i la nostra àrea de treball abasta habitatges nous i de segona mà, cases de poble, locals comercials i baixos.

La nostra empresa compta amb un equip de professionals consolidat i qualificat que l'ajudaran en les seves gestions per a la recerca de la seva venda, compra o lloguer, no dubti en preguntar-nos. Així mateix, Immobiliària Benicàssim disposem d'una seu central a la Platja de la Torrassa de Benicàssim, a primera línia de platja, a 1 minut de la Torrassa o Torre de Sant Vicent , el que ens permet oferir-los el nostre catàleg d'immobles en una visita presencial perquè pugui resoldre qualsevol dubte. Gestionant cada lloguer o compravenda de manera personalitzada per facilitar sempre les opcions del client, i per dur a terme aquest cap oferim:
  • Assessorament sense compromís.
  • Tramitació de tota la documentació necessària per dur a terme cada operació.
  • Informació sobre el tipus de finançament més adequat per a cada client.
  • Ampli servei post venda que inclou la tramitació d'altes i baixes de diversos subministraments (aigua, llum ..), sol·licitud de cèdules d'habitabilitat o altres.
Per tot això, i perquè puguem donar-li un servei personalitzat i de qualitat, contacti'ns ara, per correu electrònic o telèfon, i estarem encantats d'ajudar-lo i de assessorar-li. Rebi una cordial salutació de l'equip de Immobiliària Benicàssim .

Telèfon: +34 606 911 282

Correu: info@bvrealestate.net

ENCUÉNTRANOS EN:© 2022 - Inmobiliaria B&V Real State - Política de privacidad - Desarrollado con Drupal